| Bedriftsprofilering

Vi hjelper deg og din bedrift med profileringen!

Ønsker du hjelp til ny profil, kreativt arbeid eller andre profileringsvarianter ? så stiller vi godt rustet til å hjelpe deg.

Etter 10-talls år i faget – hvor utviklingen tidvis har tatt enorme skritt – står vi idag frem som en moderne,kompetent og fleksibel aktør i dette markedet. Sammen med aktive, pålitelige og dyktige samarbeidspartnere – er vi i stand til å levere et komplett spekter innen profilering.

| Arbeidstøy

Bli synlig med kvalitetstøy fra oss i Kias Reklame

Arbeidsklær laget for og av yrkesmenn, vi har kvalitets produkter fra en rekke gode merkevarer, og disse retter seg til yrkesmenn og kvinner. Du kan være selvstendig næringsdrivende eller ansatt på en større bedrift.

Klærne blir utviklet og produsert med et funksjonelt design og av god kvalitet til profesjonelle fagpersoner. Misjonen er å gi alle kunder i alle markeder sikkerhet og trygghet i sin arbeidsdag.

Alt av produkter lages av slitesterke og trygge materialer. I våre produktkataloger (kommer) kan du lese mer om materialene i hvert enkelt plagg, vaske anvisninger, størrelses tabeller og finne inspirasjon og informasjon om klær til din bedrift.

| Profilklær til lag og bedrifter

Vi trykker ditt lags drakter mm

Vi er forhandler av gode merkevarer fra New Wave. Se gjerne på deres hjemmeside på hvilket produkter vi kan tilby.

Har du et fotballlag? Vi kan trykke reklame og logoer på disse. Vi hjelper blant annet Moss Fotball Klubb med dette. I vår nettbutikk finner du blant annet t-skjorter, piquè, gensere, hettejakker, hettegensere, fleecejakker, fleecegensere, bukser, shortser, luer, sekker bagger, forstykker, skjorter av ulike varianter, kokkejakker og legeuniformer finnes også.

Vi står klare for å hjelpe deg! Ring oss idag!

(+47) 69 20 58 50

(+47) 69205850

Vi står klare for å hjelpe deg!
Ring oss idag!