Fasadeskilt

Utvalget er stort, fra den enkleste typen plateskilt og eskelokkskilt i aluminium eller sandwichmaterialer, til frittstående logoer/elementer og avanserte LED-belyste løsninger eller kombinasjoner av disse. I dag er gammeldagse lyskasser erstattet med ett utall av løsninger som benytter seg av LED-dioder som har lavt strømforbruk og lang holdbarhet. Dette kan leveres som frittståendesargbokstaver/logoer med front- eller bakbelysning, eskelokkskilt i aluminium med utfrestelogoer og gjennomstikkende akryl med sort, hvit eller farget belysning.

Utvendige skilt

I tillegg til det vi kaller fasadeskilt som gjerne er logo eller navn på bedriften med eller uten belysning leverer vi alle slags utendørs skilt. Det kan være opplysningsskilt, områdeskilt, veiviserskilt, informasjonstavler, parkeringsskilt, sponsortavler, oversiktstavler for etasjer, leietagere, avdelinger osv.

Vi skreddersyr løsninger, her kan behovet ofte være forskjellig. Noen ønsker permanente langvarige løsninger, mens andre kan ha behov for løsninger som lett lar seg endre ved for eksempel utskiftning av leietagere og lignende. Da er det hensiktsmessig å ha løsninger som gjør at ikke hele skiltingen må byttes ved hver endring.

De mest brukte materialene til dette er aluminium, akryl, sandwichplater, PVC m.m. Vileverer løsninger for vegg, frittstående skilt på stolpe, skiltbøyler, pyloner m.m.

Spør våre kunderådgivere om ett godt forslag tilpasset dine arealer og lokaler! Vi kan utvendige skilt!

Kontakt oss

Alt innen reklame, personlig service, kvalitetsprodukter, raske leveranser, unikt sortiment, kjente merkevarer.

Åpningstider telefon:                   08:00 – 16:00

Åpningstider resepsjon:              08:00 – 15:00

Ring oss i dag på:                        (+47) 69205850